Privat Sikkerhed og Opsætning af Windows

Har du en internetforbindelse? Føler du dig sikker, når du er "på"? Har du været ramt af hacker-/orme-angreb? Eller virker det ikke ordentligt, og du kan simpelthen bare ikke "finde ud af det", og du har ikke nogen i familien, der kan hjælpe?

Så prøv at skrive til mig på: a07 @ mdj net . dk (Du skal selvfølgelig fjerne alle mellemrum i adressen først, men jeg har skrevet den sådan for at forhindre robotter i at aflæse min adresse.) Du kan også sende et brev til
Morten Due Jørgensen
Skyttevej 5
3450 Allerød
Det er nok desværre ikke en god ide at ringe... - men jeg kan ringe tilbage, hvis du skriver dit telefonnummer.
- så kan det jo være, at vi kan finde ud af noget, hvis du ikke bor alt for langt væk.

Om jeg er professionel konsulent? Nej, men jeg er uddannet datalog fra universitetet i København, jeg har arbejdet i EDB-branchen i ca. et årti, og jeg har efterhånden gjort mig en hel del erfaringer med brug af diverse firewalls og andre internetrelaterede applikationer.

Grunden til, at jeg nu har skrevet denne side, er for at se, om der overhovedet er et marked/behov for denne type service. Den seneste tid har med al ønskelig tydelighed vist, at ikke engang professionelle systemadministratorer kan følge med i sikringen af computerne, så hvordan skal en privatperson så kunne det?

Så hvis du gerne vil have hjælp til at sætte det hele op, inklusive installation og konfigurering af firewall, web-server eller andet, så vil jeg da gerne sælge lidt af min tid. Du er selvfølgelig også velkommen til bare at læse mine andre sider omkring hvordan jeg selv har sat mit eget grej op, og de fleste internetudbydere tilbyder jo en sikkerhedspakke, der som regel ikke er så dyr.

Er du en lille virksomhed, så kan vi sikkert også finde ud af det, men jeg vil muligvis tage det forbehold, at du så måske har brug for en anden type løsning, som jeg ikke er i stand til at levere.

Hvad det koster? Det er selvfølgelig ikke gratis - ellers ville jeg jo ikke kunne lave andet end at sidde og konfigurere andre folks maskiner. Umiddelbart kunne jeg forestille mig tallene 200.- i timen for private, 400.- i timen for virksomheder, men jeg vil ikke binde mig til disse tal.

- og vær opmærksom på, at jeg IKKE tager Windows, Office og andre licenserede programmer med! Det er ikke en piratvirksomhed dette her, så du må selv anskaffe de programmer, som du har brug for, og som ikke er på maskinen fra starten. De programmer, som jeg KAN tage med, er freeware programmer, som f.eks. web-serveren Apache eller Sunbelt Personal Firewall.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og hvis ikke: Held og lykke!

Home

Last revised: 2003-01-30
·